Hopp til innhold

1 uke i dag :)

Nå har det allerede gått en uke. Tiden flyr jaggu fort. De vokser og vokser, snart får de øynene opp. De er utrolig aktive i kassa si , spesielt da de skal finne pupsen til morra si hehehe.  Doris har heldigvis mye melk, så valpene har det veldig bra 🙂

Berta steller så fint med dem. I går ville hu ut med Ligaen. Det gikk uten noe problem. Løp rundt her hehehe, med pupsa som slenger hit og dit . Vi har jo en byggeplass ute her, da hele kjeller etasjen blir pusset opp. Har vært litt spent på hvordan dette skal gå , med folk som går inn og ut. Men Doris berta  takler dette også.

Ha en fin fredag folkens

Sjalabais fra Lena

SONY DSC
Alle skjønnningene 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *