Hopp til innhold

Alle trollungene har nå dratt til sine hjem <3

Jeg ønsker alle de flotte valpe eierne masse lykke til, jeg kunne ikke funnet finere folk. De er så flinke alle sammen, sender meg bilder og oppdateringer. Det er så hyggelig for meg.

 

Her er det nå bare 1 valp igjen, den skal min datter ha. De driver i en flytte prosess, så Ellie er her til de blir klare. Jeg koser meg med lille berta, hu er et lite rampetroll hehehe. Men hu er akkurat sånn som en valp skal være.

Ellie som hu heter, er svart m/hvit, så berta er annerledes enn sine søsken som da er blå. Fargen betyr ingen ting, jeg er mer opptatt av  riktig valp til riktig familie. Jeg har gjort alt jeg kan for å finne rett match. Så får vi krysser fingre for at jeg har gjort riktig valg 🙂

 

Jeg kommer til å legge ut  kullet på siden her,  litt fra bilder av da de var små, til at de vokser seg til. Jeg gleder meg til å følge alle sammen videre. 🙂 Så alle må  sende meg bilder av de fine fangornstaffer 🙂

Mamma Doris er litt dårlig i pelsen om dagen, men så grei som hu har vært med valpene så forstår jeg det. Så nå er det selolje og cocosa. Tipper om 1 mnd så er hu flotte Doris igjen. At valpene fikk melk helt til 8 uker er jaggu bra, Ellie som er her, har fått melk helt til 9 uke. Men nå sier Doris berta Stopp .

Doris og jeg har vært på Rally lydighets kurs, fysøren detta skal vi bli gode på. Doris er rå, hu elsker å jobbe for meg. Så dette blir gøy.

 

Sjalabais fra Lena

SONY DSC
Fangornstaffs Black Crystal  ( Ellie) Min datter og samboer sin valp 

 

SONY DSC
Ellie er en av Ligamedlemmene , alle medlemme har godtatt lille berta. Ikke størrelsen det kommer an på 🙂

 

Sjalabais fra Lena

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *