Hopp til innhold

Ultralyden viste null valper

Huff og huff dette er så trist. Men jeg har ikke gitt opp håpet om valper på Doris enda. Så jeg vil forsøke en gang til ved neste løpetid. Da blir det et veterinær besøk for og få fastsatt når egget er klart. Så får vi se om vi kan treffe riktig dag.

Hannen er sjekket så han er det ikke noe galt med, der er det fullt av liv hehehe. Så bare vi finner ut av hvorfor  Doris berta ikke tar seg, så er mye gjort.

 

Om ikke dette går i orden  , så vil det ikke bli noe kull herfra før 2020. Da vil det bli med Fangornstaffs Black Crystal Ellie, en super trivelig liten spretten berte. Hanne er ikke helt bestemt, men den vil bli svart/brindel. Så dere får vente litt i spenning på dette 🙂 Men det er en knall fin hanne som så klart er fri for alt. 🙂

Ha en riktig god sommer til alle som titter innom her, vi skal kose oss med masse agility. Konkurranser i fleng nå til høsten, vi er klare både Doris og Ellie 🙂

Tjolahopp fra Lena og Co

bty
Doris og Ellie tar seg et lite bad.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *