Hopp til innhold

6 skjønne valper kom til verden i går :)

Nå har endelig valpene kommet. En meget lang uke for oss alle her hjemme. Men nå kan vi kose oss. 4 blå valper og 2 svarte (de får sikkert litt brindel etterhvert, men nå ser de helt svarte ut, med bittelitt hvitt i panna 🙂 Helt nydelig.

Det ble akkurat som jeg ønsket meg. 3 tisper , 3 hanner. 2 blå hanner, 2 blå tisper. 1 svart hanne, 1 svart tispe. Så alt ble helt likt fordelt.

Litt om fødselen.

Fra mandag av begynte tempr til Doris og falle, vi tenkte jo da at valpene ville komme i løpet av et par dager. Men tempr bare falt og falt, til slutt var tempr så lav at Doris ristet og skalv og var i dårlig stand. Tempr steg så sakte at jeg ble meget bekymret. Natt til Fredag måtte jeg ringe vetr i Elverum, de skjønneste damer på E-vet. Der snakket jeg med Ragne og vi bestemte oss for og komme på morgen kvisten (fredag). Vetrinær Ragne undesøkte Doris, tok røntgen bilde og sjekket. Der lå det to valper som kjempet om plassen ut. Så vi tok ikke sjansen på og vente lengre, litt dårlig vann hadde også begynt og renne ut av Doris. Så avgjørelsen om Keisersnitt ble tatt.

Da vi kom hjem fredag var Doris helt i ørska, stakkars. Skjønte ikke noe av de små trollene hehehe, men hu lå der og ammet dem. Gamla her hjemme på 11 år som tross alt har hatt 2 kull var super klar for og ta over rollen hehehe. Det viste jeg at hu ville gjøre, det finnes bare 1 Dronning og hu bor her <3. Så Dronninga var rompevasker og Doris var melkemaskin.

Men heldigvis våknet morsinstinkte til Doris 0130, da våknet jeg av nydelige slafselyder. Nå er det bare idyll, vi koser oss 🙂

Det vil så klart komme flere bilder etterhvert, så bare følg med.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *