Hopp til innhold

Så ble de til 5 :(

Den ene valpen døde i går lørdag. Som jeg fortalte ble nok fødselen for den ene valpen (hannhund sort) litt for tøff. Den hadde nok vært i klemme alt for lenge. Det er alltid trist når sånne ting skjer. Men jeg har 5 flotte småtroll og glede meg over <3.

 

Doris berta er såååååååååååååå flink med dem. Romi (dronninga 11år)  følger med på avstand etter at Doris tok over all ansvar  hehehe. Men Romi følger med, tante Lonepone kunne ikke brydd seg mindre hahaha. Lone er dattra til Romi og en av Doris sine beste venner 🙂 Like spesielle begge to

SONY DSC

Doris og 5 flotte valper

SONY DSC
Romi på 11 år

 

Sjalabais fra Lena

4 kommentarer til “Så ble de til 5 :(

  1. Marianne Coldevin-Kverme

    Så trist at en av gutta ikke klarte seg - naturen er nådeløs sånn sett. Hvil i fred, lille mann! ❤️ Nydelig gjeng - vi gleder oss MASSE til lørdag.
    Godt at gamlemor Romi passer på! ?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *